Despre noi

O doza de Dr Pepper Cherry Vanilla. De acolo a pornit totul. In primele secunde dupa ce am luat prima gura din bautura aceea necunoscuta mie, am simtit un val de nemultumire. Nemultumire izvorata din faptul ca atatia ani a trebuit sa ma multumesc cu sucurile "normale" pe care le puteam gasi la orice mini/super/hypermarket. Din acel prim moment, au mai trecut cativa ani cand la fiecare iesire din tara, ma duceam la primul magazin sa imi continui relatia la distanta cu Dr Pepper si restul de produse care din pacate nu si-au facut aparitia in Romania.

Twinkies, Pop Tarts, A&W Root Beer, Route 66 Root Beer, Butterfinger si multe altele si-au facut loc incet, incet in topul preferintelor si pe care le aduceam inapoi cu mine de fiecare data. La inceput doar pentru mine. Apoi pentru un prieten, apoi o prietena, apoi inca un prieten, apoi ... tot asa pana cand lista de pretendenti era prea mare pentru jumatate de ghiozdan sau de bagaj de cala din avion. 

Cererea pentru produse m-au facut sa trec de la ghiozdan la un mijloc de transport mai voluminos ca sa pot aduce cat mai multe dulciuri, sucuri, snackuri pentru prieteni si viitorii mei prieteni care vor dori sa se bucure si ei.